sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Kyllä se siitä!

Jotain oleellista kuitenkin vielä puuttuu.


Mutta alkavalla viikolla vene valmistuu ja keskiviikkona pääsen hiplaamaan sen sliipattua hipiää. Samalla on myös käytävä jokakeväisellä hankintamatkalla Larussa. Listalla on ainakin uusia plokeja, spinnunnostin, köysipussit, puosuntuoli (onko vinkkejä?) ja muuta vähäisempää purjehduskrääsää. Mastokin on nyt kaivettu hangesta ja elän siinä toivossa, että noin kahden viikon kuluessa toppi osoittaa kohti taivasta


4 kommenttia:

 1. Kiipeilyvaljaat käyvät hyvin puosuntuoliksi. Ainakin ovat turvallisemman oloiset kuin ne venekaupan kauppakassin näköiset hökötykset.

  VastaaPoista
 2. Jos haluaa veneeseen vähän "pro-blingiä" niin Prosailorista käy hakemassa Spinlockin versio aiheesta. Kisapiireissä stringeiksikin kutsutut voi pitää päällä koko ajan joten mastoon pääsee nopeasti tarvittaessa. Nämä on ihan must ainakin ORCi:ssa.

  LYS:ssä toki vanha kunnon laudankappale jonka päihin sen verran syvennystä että köysi sopivasti siihen kiertäen sopii toimii ihan hyvin ;)

  Kimmo L

  VastaaPoista
 3. Ja jos lauta on häviksissä, voi käyttää fendaria. Onnistuu kuulemma silläkin.

  VastaaPoista
 4. No nyt on Spinlockin versio aiheesta hommattu. Aikas kevyen näköinen, mutta lienee hyvä.

  Ranskanreissukin oli antoisa ja jos asiat etenevät suotuisasti, on Suomen venemarkkinoille luvassa kunnon hintahäirikkö. Suosittelen hetkellistä itsehillintää, jos jolla kulla on tavoitteena ajella 31 jalkaisten OD:tä tulevana suvena. Aiheesta lisää lähiainoina....

  VastaaPoista