lauantai 4. helmikuuta 2012

VORG: zezoli zitten ziinä

Halvatun hakkerit! VORG ei ole enää ahavoituneiden karvaperseseiloreiden talviharrastus, vaan vallan ovat ottaneet yksiöidensä hämyssä pizzalaatikoiden keskellä pullonpohjalaseissa näpyttelevät nörtit. Näiden äiti on zezo.org sivustolle ohjelman väsännyt nörtti, jonka ansiosta vendoista ja jiipeistä ei tartte tietää enää mitään, vaan ohjelma laskee parhaat reitit ja eikun waypointit paikoilleen ja kärkikahinoihin. Pelin oleellisin elementti on siis poistunut keskuudestamme. Onneksi sisäisen virvokesarjamme osanottajat asuvat eri puolilla Suomea, nimittäin livepalaveriin olisi tarvittu enempi poliiseja kun paikallisilla voimilla on tarjota.... Siirryn umpihankihiihtoon, sitä ei yksikään nörtti pilaa................

3 kommenttia:

 1. Joku umpihankihiihtäjä voisi kasvattaa .yrvän otsaansa kun menet sotkemaan neitseellisen lumikatteen kohkaamisellasi.

  Kait se on katkerana myönnettävä, että ennen oli miehet rautaa ja veneet lasikuitua, nykyyän "purjehtijat" on megahertsejä ja veneet jotain virtuaalikomposiittia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aye aye sir, takaisin perusasioihin! Nykyinen ns. "reaalimaailman" purjehduskin on turhan teknoväritteistä ja laskentapohjaista ja muutenkin semmoista nippelihifihinkkaamista. Koskakohan tulee vastareaktio, ja puuveneet ja pellavapurjeet palaavat ykköstrendiksi? Tai edes dacronit ja umpilaminaattiveneet. Siis parin tonnin katiskalla radalle -tyyppisesti.

   Poista
 2. Joopa. Kun te täällä vetelitte tuota kolmoslegiä kotisohviltanne niin meidän bändi joutui pariksi viikoksi purjehtimaan ihan oikeesti. Teitä käy ihan kateeksi. Me kun kastuttiin joka päivä, aurinkorasva kirveli silmiä ja iltaisin nestehukka meinasi väkisin pukata päälle. Ohi on onneksi, ja nyt takaisin täällä Suomalaisessa peruskuntokaudessa.

  VastaaPoista