perjantai 18. marraskuuta 2011

VSSR again

Maalisuoran tuska alkaa sen verran jo helpottaa, että pystyy kattomaan näitä. Perämies Ahon 2. osa on editoinnin kehitysversio 1.4. Raakamateriaalia kesältä on sen verran, että talven mittaan päästään varmaan kakkoslevelille....


Vssr2011 from Jukka-Pekka Aho on Vimeo.

7 kommenttia:

 1. Peter von Baghia siteeratakseni: "Saatanan hieno filmi!". Ei tässä muuta, mutta talvi tuntuu taas masentavammalta.

  Lopuksi asiantynkää, teillä oli reivi? Missä kohtaa kisaa?

  VastaaPoista
 2. Se tehtiin vähän ennen Suursaarelle saapumista ja liian myöhään, kuten aina. Tunti kynnettiin kyljellään ja turpaan tuli minuuttikaupalla. Mutta kun ei ollu reiviköysi paikallaan, niin koetettiin selviytyä. Reivi purettiin, kun alettiin kääntää ympäri.

  -jw-

  VastaaPoista
 3. Upeeta.

  Nää tosin saattaa paljastaa pieniä viilauksen paikkoja manöövereissä. Mullakin bändi alkoi huomauttelemaan että pinnamies on huonosti rullavendoissa mukana. Teillä nuo rullavendat tossa alkupuolella menee tosi yhteen tahtiin.

  Sitten tuossa on yksi manööveri, jota me ei olla älytty tehdä noin varman päälle: reivin purussa teillä on tuossa mastomiehen takana työnjohtaja kattomassa että homma menee oikein. Upeeta.

  Kimmo L

  VastaaPoista
 4. Joo manööverit tehdään viimeisen päälle perinteisellä kunnan mallilla; yksi tekee, kuusi seuraa katseella...
  JP

  VastaaPoista
 5. Noita meidän systeemejä ei ihan pikkuviilauksilla korjailla, mutta ehkä ne siitä, kun jaksetaan muutama vuosi tahkota.

  Ja kun tuo iso on niin vanhaa mallia, ettei se ole juoksijoilla, niin tarvii vähintää kaksi ukkoa vahtimaan, ettei vinssaaja kisko sitä paskaksi mastouran syöttäjään.

  Ja kesän mittaan selvisi, että se toinen laminaattigenoa on paljon nopeampi kevyessä kelissä, joten tiedä vaikka sillä olisi noustu tokavikaksi.. ;-)

  -jw-

  VastaaPoista
 6. Se on kuulkaa niin että ihan oikeat kisaisot on aina ilman juoksijoita liikkiköydellä. Meidänkin piti tilata sellainen mastokisko johon saa sekä liikkiköyden että ratsastajat (kun hiilimasto on ilman purjeuraa) mutta tuli vahingossa sellainen jossa voi käyttää vain ratsastajia. Mehän ollaan ihan kade tollasesta promeiningistä.
  Kimmo L

  VastaaPoista
 7. tässä esimakua
  http://vimeo.com/32805545

  VastaaPoista