lauantai 17. joulukuuta 2011

Viikon kansikuvapoika I

Tulevasta vastustuksesta huolimatta, olen päättänyt esitellä muutkin syylliset kaikkeen tapahtuneeseen. Kuka sitä nyt itselleen kaikkea vastuuta haluaa ja kohta on kuitenkin jo vuosi tätä koheltamista tuotu julkisuuteen....Jussi Karvinen, tuttavien kesken Karvisen Jussi. Vasemmistolaisen ja neuvottelukyvöttömän keulagastiliiton radikaalisiiven pääpiru. Asetti Pirkka-kaljan kieltolain alaisuuteen. Hyvinä puolina se, että lähes aina matkassa eikä hermostu mistään. Vakiokommentti: Meneekö meillä hyvin? Kuuluu myös mainetta niittäneisiin Syvänmerenpurjehtijoihin.

5 kommenttia:

 1. Empiiristen tutkimusten mukaan sekä gastiliittoon kuuluvat että kuulumattomat ovat ihan yhtä paljon vasemmalla/paarassa että oikealla/styyrassa. Myöskään keskustassa eivät paljon oleile. Radikaaleja... no, enintään vapaita radikaaleja... ja lähes yhtä nopeita:)

  Päällystöliitosta 50%:a yhtyy pirkkakuran kieltoon, mikä ei tietenkään vielä riitä demokraattiseen päätökseen.

  Jussista voisi heittää lainauksen:"Kuule vänskä, mis sie tarvitset oikei hyvvää miestä? Täs siul on sellane".

  JP

  VastaaPoista
 2. Pankaa tuo Jussin yhteytietoja tulemaan. BC:llä ei tarvii Pirkkaa juoda.

  VastaaPoista
 3. Saattana, tää ei ole mikään gastipörssi!!! Pitänee kohta vaihtaa salanimille. Tuo JP:n lainaus nimittäin pitää täsmälleen paikkansa. Ja lisää on tulossa ensi viikolla...

  VastaaPoista
 4. Pankaa vaan kiltisti yhteystietoja. Suomi on markkinatalous maa. Meillä saa kunnon olutta...;)

  VastaaPoista
 5. Pirkassa on kyllä ihan hyvä hinta-teho -suhde, ja makukin paranee, kunhan riittävästi juo.

  VastaaPoista