sunnuntai 4. joulukuuta 2011

VORG

Eka legi vedetty. Konkkukisan sijoitus 5/12 ei anna aihetta hurraahuutoihin. First Lady on näköjään reikämagneetti niin livenä kun virtuaalisestikin....

4 kommenttia:

 1. Joo ei hyvin mennyt, mökkiläinen voitti... ja Blue Cafe! Seuraavalla legillä peitellään sitä.

  VastaaPoista
 2. Kuulkaahan, BlueCafe vetäisi heti alkuun saaren rantaan karille (järvipurjehtijoiden tyyliin) ja aloitti sitten sijalta noin 55.000. Mutta teidän piti väkisin seilailla rannan lähellä siellä Atlantin alussa kun merelle meno pelotti niin hirveesti.

  Sitten kun meikäläinen oli Tallinnassa hakemassa vähän provianttia ja BC seisoi 12 tuntia niin pääsitte viekkaudella ohi. Onneksi oikeus toteutui lopussa.

  Vaimon (ja duunin) mielestä seuraava legi jätetään väliin. Mutta katsotaan nyt..

  Kimmo L

  VastaaPoista
 3. ... jätetään väliin ???!!! Prologi vasta ajettu ja nyt jo hella savuttaa kotona!? Merenelävät ne on ilmeisesti tuttuneet, että starttipyssyn paukun jälkeen istuskellaan vaan laidalla... ja sitten ajellaan päin rantoja. Tietysti kätevää painua keskelle jordaania ja toivoa suotuisia tuulia. Toista se on järvipurjehtijoilla, koko ajan oltava valppaana

  JP

  VastaaPoista
 4. Älkää nyt jumantsuikka alkako vanhalle avarille nokittelemaan. Me ollaan totuttu vetämään pitkiä ja nautinnollisia sessioita ja tollanen jatkuva kylkien kääntely vaan sekottaa rytmin.

  Pitääkö tässä nyt vielä kerran teidät rökittää että menee perille ?

  Kimmo L

  VastaaPoista