maanantai 19. joulukuuta 2011

Kesähuttua

Pukki on jo Iisalmen ABC:n kohdalla, mutta jätkät vaan haaveilee kesästä....Viinijuhlapurjehdus2011 from Jukka-Pekka Aho on Vimeo.

10 kommenttia:

 1. Vaihtaisin tämän "talvisen" joulunodotuksen tuohon pläkässä kellumiseen välittömästi! Vaan ei se ollut muistaakseni helppoa tuolloinkaan. Hirveä darra päällä, hellettä, tyyntä... ja sitä pirkan litkua!

  JP

  VastaaPoista
 2. Aika leppoisa kisa oli ja ei siinä paljon ollut itse tehtävissä. Tyhjentävä kisaraportti löytyy jostain tämän sivuston uumenista.

  Pirkkaa oli tasan yhden kerran Oopperaregatassa. Ja hirvee ininä alko jo laiturilla mutta sitten jätkät ajoi kesän parhaan kisan. Pitäsköhän sittenkin......

  VastaaPoista
 3. Nyt kyllä Herra Kapteeni muistaa väärin. http://www.syfirstlady.blogspot.com/2011/07/ylavireinen-oopperaregatta.html#comment-form

  Nimenomaan Savonlinnassa pirkkakura oli vaihtunut oikeaksi olueksi. Jos ensi kesänä veneestä löytyy kylmää Koffin Extra Brew:ta, niin lupaan, että vähintään kaksi kisaa hoidetaan kotiin. Aina parempi jos taktiikkanystyröitä voitelee Huvilan Golden Ale.

  Kohtuullisia ovat siis pyynnöt. Vertailun vuoksi voi lueskella kilpailevien sivustojen (nimiä mainitsematta S/Y Low) epärealistisia toivelistauksia. Hjuumoria.

  Monien suureksi harmiksi löysin varmuuskopiot S/Y First Ladyn matkasta Deauvillestä Suomeen. Raakamateriaalia löytyy videona noin kolme tuntia ja ehkä 500 kuvaa. Tiedossa siis melko tylsää katseltavaa ja ehkä selvennys oheisen videon Christians-ö-"vitsiin". Siis joskus tulevaisuudessa... ehkä.

  JP

  VastaaPoista
 4. ...Pakkohan se on uskoa, kun itse on kerran noin kirjoittanut. Tämä Pukin jännittäminen saa muistin pätkimään..

  Ja jos ne hoidettavat kisat on VSSR ja BOW, niin pistän Hiacellisen tilaukseen...

  VastaaPoista
 5. Hei, mulla olisi hienokuntoinen North Sailsin VMG-spinnu myytävänä kolmannekseen uuden hinnasta. Teille jouduttaisiin vähän pienentämään, mutta siihen suuntaan helppoa. Paranisi tuon kuviokellunnan pärjääminen ihan mahottomasti.

  Kimmo

  VastaaPoista
 6. Niin, tossahan tuli hyvin esille se meidän kapea ja reikäinen malli joten herkistyit heti lupailemaan alehintaan. Jos siitä saisi värkättyä kohtuudella n. LYS-maksimin, niin asia voisi kiinnostaa. Ja tiedän, että päällystöliitosta alkaa tulla välittömästi painetta...

  VastaaPoista
 7. Onko sulla mittoja tuohon LYS-maksimiin? Ja kokemuksesta voin sanoa että tuollaista 0.4 unssin VMG-spinnua (jossa siis myös hieman kapeammat hartiat jotta lentää paremmin) on hemmetin paljon helpompi lennättää noissa teille tyypillisissä keleissä. Ja ainoa syy miksi me tuosta rakkaasta oltaisiin luopumassa on kun aiotaan hankkia samanlainen toppiversiona.

  Kimmo L

  VastaaPoista
 8. ....Northin Telkola tuomitsi projektin toteamalla, että korkeutta on helppo napsaista, mutta kavennus ei onnistu ja BC:n spinnu on n. 70 cm liian leveä. Rankkarina pitäisi hommata LYS-kirja ja kaupantekijäisinä tulisi vielä ainakin saturainen LYSsin päälle.....

  VastaaPoista