tiistai 27. marraskuuta 2012

Minimalismia

Kaikkien pressunvirittäjien esitaistelijana päädyin tuohon minimaaliseen ja järkyttävän näköiseen viritykseen viimevuotista mallia mukaillen. Tulkoot lumi, tulkoot räntä, tulkoot vesi, perkele, ei haittaa. Ja jos runko on keväällä halki jäätymisen takia, saa nauraa päin naamaa....



On tää muutenkin ihan perseestä. Huomenna tulee kuulemma talvi ja piti kesken työpäivän käydä vielä pilssi kuivaamassa. Tai pitäisi puhua ennemminkin tyhjentämisestä. Palkkien koloihin oli piiloutunut lähes kolme sankollista vettä ja kun vene jäi nostossa hiemen nokalleen, sitä oli valunut ties minne. Vittuillessaan se tuli esille vasta sitä mukaa, kun kunkin kotelon sai olevinaan tyhjäksi. Kun näpit jäässä turailee vettä pesusienellä sankkoon, tietää tehneensä. Mutta intoa lisäsi päätelmä, että tämä vesi voisi olla paljon haitallisempaa kuin se kannella oleva. Talviveneily on ihan saatanan syvältä!!!!


Loppuviikosta lupailee toista kymppiä tuulta ja tämän virityksen lentoon lähtemisen pitkävetokerroin on 1,05....

2 kommenttia:

  1. Onko peräti vihreä kevytpressu? Aika optimistista tosiaan!

    VastaaPoista
  2. Ei sentään, on harmaata vähän töpäkämpää. Oli käytössä jo viime talven ja on vielä melkein virheetön. Rannikolla käyttöikä näille taitaa olla muutama tunti...?

    VastaaPoista